BINNENKORT te Leefdaal Dorpstraat een mooi project gelegen in de dorpskern  

UPDATE:

Er is een aanvraag lopende voor een appartementsgebouw met 7 woongelegenheden. Dit mooie complex is gelegen op de Dorpstraat te Leefdaal en is dus kortbij het centrum gelegen. Leefdaal is een groene, moderniserende gemeente waar het leuk vertoeven is. Het project zal uit 2 blokken bestaan die met elkaar verbonden zijn. 

Momenteel zitten we in de besprekingsfase met de gemeente Bertem. Samen zoeken we naar oplossingen ter integratie van het nieuwe project in het bestaand straatbeeld. Zodra wij hier een akkoord bereikt hebben, volgt hier later meer info.

De grond- en constructie waarden worden gesplitst, zodat u slechts 12 % registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.


Het BEN project bestaat uit 7 moderne appartementen die elk volgens persoonlijke smaak zullen worden afgewerkt. BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen!
Jullie kunnen momenteel bijkomende info verkrijgen op ons mailadres: info@projects4you.be of op ons nummer: 0495/61.93.88