Project Nuance II

VERKOCHT

Uw eigen nieuwbouwappartement in hartje Bertem?

Het kan! Dit project ligt op een boogscheut van de gekende winkelstad Leuven met in de directe omgeving horeca, winkels en recreatiemogelijkheden.

VERKOCHT

Het BEN project bestaat uit 6 moderne appartementen die elk volgens persoonlijke smaak zullen worden afgewerkt. BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen!

U krijgt deskundig advies indien gewenst. Zo zal u budgetten te uwer beschikking krijgen waarmee u uw afwerking kan gaan uitkiezen. U kan hier kiezen tussen gelijkvloers appartementen met tuin of appartementen op het verdiep met een ruim terras. Tevens zijn er 6 bovengrondse staanplaatsen en 6 ondergrondse bergingen optioneel aan te kopen.

De residentie wordt opgetrokken volgens traditionele bouwmethoden in materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Duurzaamheid, veiligheid, isolatie en comfort staan centraal. Deze nieuwbouwappartementen zijn volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat men kan genieten van een hoog gebruiksgemak maar ook van een kostenbesparing op gebied van energie.

De grond- en constructie waarden worden gesplitst, zodat u slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.