BVBA Gebroeders Dekleermaeker werd opgericht anno 1945.


Onze grootvader, Jan Dekleermaeker, heeft de bouwonderneming opgericht anno 1945 . De toenmalige bouwonderneming genaamd , JAN DEKLEERMAEKER , was toen al een begrip in de omgeving Kortenberg.


Historie - Gebroeders Dekleermaeker BV

Doordat Jan alles niet alleen kon gedaan krijgen op het bureel is toen de dochter, Josée Dekleermaeker, mee in de zaak getreden om de klanten tevreden te stellen met haar uitstekende diensten als vertegenwoordigster van de firma. Zij maakte in die tijd de offertes klaar om deze later te bespreken met de klanten. Onder de hoede van hun vader Jan zijn een beetje later de zonen Georges en Freddy Dekleermaeker in het bedrijf gestapt als metsers. Georges, die eerst studies had gevolgd aan de universiteit, Wiskunde, heeft met zijn wiskundige kennis voldoende bagage om het bedrijf verder in goede banen te leiden op de werf.

De schoonzonen van de oprichter, Jan Dekleermaeker, waren toen al ingewerkt op de werfvloer als getalenteerde metsers. Spijtig genoeg is aan deze mooie jaren een einde gekomen door het plotse overlijden van mijn grootvader op 57 jarige leeftijd. Dus anno 1972 nam de vrouw van Jan Dekleermaeker, Alice Vanhoegaerden, de zaak over samen met haar kinderen. Josee Dekleermaeker en Georges Dekleermaeker namen toen de functies over op bureel en Freddy Dekleermaeker, samen met Georges Dekleermaeker namen de functies van de werf op hun. De andere zussen Lisette en Adeline Dekleermaeker namen het huishouden op hun samen met hun moeder Alice Vanhoegaerden. Anno 1985, namen Georges en Freddy Dekleermaeker de beslissing om de zaak alleen verder te zetten als zaakvoerders . De drie dochters namen toen de huishoudelijke taken voor hun moeder op zich. De schoonzonen waren nog steeds metsers.

Intussentijd (anno 1984) zijn Georges zijn zoon, Jan Dekleermaeker en Freddy zijn zoon , Jimmy Dekleermaeker, mee in de zaak gestapt als leercontracten. Anno 1992 , ben ikzelf , STEVEN DEKLEERMAEKER , mee in de zaak gestapt na het beeindigen van mijn studies in Brussel aan de Hoge School Sint-Lucas als Bouwkundig Tekenaar. Mijn peter, Freddy Dekleermaeker, waarvan ik veel geleerd heb op de werf is op pensioen gegaan rond het jaar 2000. Mijn vader, Georges, die in tussentijd al de administratie deed heeft mij heel veel bijgebracht op gebied van de administratie. Een taak die in deze tijd zeker niet te onderschatten is. Een tijdje later is dan ook de zoon van Freddy, Jimmy Dekleermaeker, uit het bedrijf gestapt.

Anno 2010 en heb ik samen met mijn broer Jan de fakkel overgenomen van onze vader, Georges. Wij danken dus ook alle mensen die samen met ons gezorgd hebben om zo een mooi Familiebedrijf op te richten. We zijn dus ondertussen in de derde generatie bouwonderneming en zijn nog steeds een familiebedrijf. Waar wij heel trots op zijn !

Wij bieden U dan ook 74 jaar ervaring en een vlotte samenwerking aan. Wij zijn gespecialiseerd in de villabouw en appartementsbouw.

Anno 2019, start zaakvoerder , Dekleermaeker Steven , een tweede bedrijf op dat zich uitsluitend bezighoudt met het coördineren van totaalprojecten en met eigen projectontwikkeling.

Vriendelijke groeten,

Dekleermaeker Steven - Zaakvoerder BVBA Gebr. Dekleermaeker & Projects4You.

Dekleermaeker Jan - Zaakvoerder BVBA Gerb. Dekleermaeker.


Gebr. Dekleermaeker

Driewilgenstraat 45

3071 Erps-Kwerps

02-759.82.36


BTW BE 0427 125 048


Klasse 4 Categorie D1 nr. 20789


Reg. nr : 041.101 Leuven


E-mail:st.dekl@belgacom.net