Wie zijn wij ?

De hoofdactiviteit van Projects4You als projectontwikkelaar is het opkopen van gronden en het bouwen en verkopen van de appartementen die op deze gronden verkocht worden. 

Grondeigenaars kunnen hun eigendom dan ook verzilveren in een deel van de projectontwikkeling. 


Wie opteert voor vastgoed in plaats van geld, kan eigenaar worden van één van de nieuwbouwappartementen die Project4You zal bouwen. Op het moment dat u aangeeft uw grond te willen verkopen aan Projects4You, krijgt deze een koopoptie. Dit betekent  dat u in de tijd tot aan de werkelijke verkoop, uw grond niet aan iemand anders mag verkopen. 


De meeste risico’s van onze bouwprojecten liggen bij de ontwikkelaar. 


Met meer dan 70 jaar ervaring in de bouwwereld hebben wij ruime ervaring om ieder project tot een goed einde te brengen. Zodra de ruwbouw is geplaatst door Gebroeders Dekleermaeker of een onderaannemer  komt Project4You in de kijker en neemt de volledige coördinatie tussen de verschillende onderaannemers op zich door een projectmatige aanpak. 

Projectmatige Aanpak

Velen onder ons dromen van een eigen stek. Een plek waar je je veilig voelt en die volledig naar je eigen smaak is opgebouwd en ingericht. 

Een plek waar jij en je gezin je thuis voelen. Wij kunnen je alvast helpen om een stukje van die droom te realiseren.


Bouwen en verbouwen is een intensief proces dat begint bij het beantwoorden van uw vraag om info en pas eindigt na de oplevering van uw ruwbouw woning (appartement of woning) Open communicatie tussen de klant en  Projects4You, een goede planning en opvolging in elke fase van het bouwproject en advies op maat zijn cruciaal om uw bouwproject te doen slagen .


Wij zorgen dat u een duidelijk beeld krijgt van elke fase in uw bouwproject van opleveringstermijnen tot budgetbepaling.


Projectmanagement vormt de basis van elk bouwproject.


Als projectontwikkelaar Projects4You zijn wij verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Bouwprojecten zijn voortdurend in beweging en een goed gepland bouwproces is de sleutel tot succes.


De nadruk bij Projects4You wordt gelegd op de eerste keuze afwerking. 

Een bezoek aan één van onze projecten is altijd mogelijk! 

Selectie van de verschillende aannemers

Als projectontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor de selectie van verschillende aannemers. Deze keuze is op zich al cruciaal voor het al dan niet slagen van het hele project. 


De goedkoopste aannemer is zeker niet altijd de beste. Zo is  een goedkope aannemer die veel te laat oplevert met een zeer ontevreden klant als gevolg op lange termijn duurder.


Projects4you heeft een groep van vaste aannemers waarmee we op lange termijn een relatie kunnen opbouwen. Het heeft enorme voordelen om met een vaste set van goede aannemers te werken, die je na verloop van tijd blindelings kan vertrouwen.

Projects4you

Steven Dekleermaeker

Driewilgenstraat 45

3071 Erps-Kwerps

0495-61.93.88

info@projects4you.be

Registratie nummer :