Project Nuance III Zaventem

WELDRA nieuwe beelden

Uw eigen nieuwbouwappartement in hartje Zaventem?

Het kan! Dit project ligt op een boogscheut van Zaventem centrum met in de directe omgeving horeca, winkels en recreatiemogelijkheden, ........

Mooi appartementsgebouw met 7 woongelegenheden. Dit complex is buiten mooie luxe appartementen ook voorzien van een lift, ondergrondse parking, kelders, vuilnislokaal en fietsenbergingen. Dit mooie complex is gelegen op de Steenokkerzeelstraat te Zaventem en is dus kortbij het centrum gelegen.


U krijgt deskundig advies indien gewenst. Zo zal u budgetten te uwer beschikking krijgen waarmee u uw afwerking kan gaan uitkiezen. U kan hier kiezen tussen een gelijkvloers appartement met privétuin of appartementen op het verdiep met een mooi terras. Tevens zijn er minstens 7 ondergrondse parkeerplaatsen en 7 ondergrondse bergingen optioneel aan te kopen.

De residentie wordt opgetrokken volgens traditionele bouwmethoden in materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Duurzaamheid, veiligheid, isolatie en comfort staan centraal. Deze nieuwbouwappartementen zijn volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat men kan genieten van een hoog gebruiksgemak maar ook van een kostenbesparing op gebied van energie.Daarbovenop betreft het een BEN project! . BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen! U krijgt deskundig advies indien gewenst. Zo zal u budgetten te uwer beschikking krijgen waarmee u uw afwerking kan gaan uitkiezen. U kan hier kiezen tussen een gelijkvloers appartement met tuintje of appartementen op het verdiep met een mooi terras. Tevens zijn er ondergrondse staanplaatsen en bergingen optioneel aan te kopen.
Jullie kunnen momenteel bijkomende info verkrijgen op ons mailadres: info@projects4you.be

Of

rob@immovermast.be met telefoonnummer: 0477/45.44.28